Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak'tan Ramazan ayı beslenme önerileri
Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak'tan Ramazan ayı beslenme önerileri
Oruç tutanların sahur yapmaları sağlıkları için önemli.
Haber Giriş Tarihi: 26.02.2025 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2025 12:53
Kaynak:
Haber Merkezi
https://www.dijitalhaber.com.tr
“11 ayın sultanı” olarak anılan Ramazan Ayı süresince sağlıklı beslenme, değişen öğün düzenleriyle daha da önem kazanıyor. DoktorTakvimi uzmanlarından Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, Ramazan Ayı'nda dengeli beslenmenin yanı sıra yeterli sıvı tüketiminin önemine dikkat çekerek, oruç tutacak bireyler için sağlıklı öğün önerilerinde bulundu. Sağlıklı beslenme, yaşamın her döneminde olduğu gibi Ramazan Ayı'nda da oldukça önemli. DoktorTakvimi uzmanlarından Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, Ramazan Ayı'nı sağlıklı şekilde geçirmek isteyenler için önemli ipuçları paylaştı.
Oruç tutanların sahur yapmaları sağlıkları için gerekli
Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak: “Sahur ve iftar öğünleri yeterli enerji, protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral içermeli; öğünler ise düzenli, dengeli ve yeterli olmalı. Her öğünde küçük porsiyonlu ve enerji içeriği yoğun olmayan yiyecek ve içecekler tüketilmesini öneriyoruz. Sahur ve iftarda ayrıca yeterli su ve sıvı alımının altını çiziyoruz” dedi. Oruç tutanların sahur yapmalarının sağlığın korunması açısından önemli olduğunu ifade eden Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, sahurda süt, yoğurt, peynir, yumurta gibi proteinden zengin gıdalar ile hafif kahvaltı veya çorba, sebze yemeği gibi hafif yiyecekler tercih edilmesini öneriyor ve ekliyor: “Sahurda aşırı yağlı, tuzlu ve ağır yemeklerle unlu gıdalardan uzak durulması gerekir. Yoğun karbonhidrat içerikli hamur işleri ve şekerli gıdalar kan şekerinde ani yükseliş ve düşüşlere yol açacağından hızlı acıkmaya neden olacaktır. Süt ürünleri, yumurta ve kompleks karbonhidratlar uzun süre tokluk ve kan şekerimizde denge sağlayacaktır.”
Oruç açarken bu tavsiyelere dikkat
Oruç tutarken yeterli düzeyde su ve sağlıklı sıvı alımı sağlanmalıdır uyarısında bulunan Diyetisyen Yeşilırmak, günde ortalama en az 2 ila 2,5 litre (12-14 su bardağı) su içmeye, bununla birlikte Ramazan Ayı'nda ek sıvı ihtiyacını da karşılayacak ayranı, taze sıkılmış meyve ve sebze sularını, maden suyunu sık sık tüketmeye özen gösterilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Bu sayede yeterli sıvı alımının, vücut fonksiyonlarının devamlılığı için önemli olmakla birlikte kabızlığı da önleyeceğini belirtti.
İftarda 1,2 zeytin veya hurma ile oruç açtıktan sonra peynir, domates içeren küçük bir kahvaltı veya çorba gibi hafif yiyeceklerle devam edip 15 ila 20 dakika yemeye ara vermeyi öneren Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu arayı vermek kan şekerinin çok hızlı yükselmesinin önüne geçer, hızlı bir şekilde ana yemek yenilmediği için de beynimize doyma sinyalleri zamanında gidecektir. Yemeği yavaş ve güzel çiğneyerek tüketmek ise hem hazımsızlık hem de kabızlık yaşanmasını engelleyecektir. Az yağlı et yemeği, sebze yemeği, salata, yoğurt ya da ayran ile iftarınıza devam edebilirsiniz. Beyaz ekmek, pirinç gibi kan şekerini hızlı yükselten glisemik indeksi yüksek gıdalar yerine tam buğday ekmeği, bulgur, kepekli makarna, kuru baklagiller (kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunya vb.) gibi glisemik indeksi düşük, bol posalı gıdalar tercih edilmesi uygun olacaktır.”
Yemekler kadar pişirme yöntemleri de önemli Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak: “Yemekleri pişirme yöntemlerinin de önemli olduğunu unutmamak gerekir. Kızartılmış ve yağlı besinler yerine ızgara, fırın, haşlama, buğulama veya tencerede pişmiş yiyecekler tercih edilmeli, çorbalar kremasız ve yağsız yapılmalıdır. İftarda az yağlı etler tercih edilmesini tavsiye ediyoruz. Sebze yemekleri etli yapılacaksa yağ kullanmadan da pişirilebilir. Kavrulmuş, kızartılmış ve tütsülenmiş yemeklerden uzak durulmasını öneriyoruz” dedi.
İftardan 1 ya da 2 saat sonra meyve ve kefir, ayran, yoğurt, tarçın da ilave edilerek tatlı yerine tercih edilebilir diyen Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, iftardan sonra tatlı yemek isteyenlere haftada 1 ya da 2 gün olmak üzere, aşırı şerbetli ve ağır hamur tatlıları yerine meyve ve sütlü tatlılar (güllaç, muhallebi, sütlaç, puding veya dondurma) tercih etmeyi önerdi.
Ramazan'da kilo kontrolü sağlamak için ipuçları Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, Ramazan'da kilo kontrolü sağlamak için tüyolar verdi:
• Şeker içeriği yüksek yiyecek ve içecekler ile işlenmiş tahıllardan zengin yiyecekler sınırlandırılmalı. Aşırı şerbetli, yağlı tatlılar yerine; sütlü tatlılar (sütlaç, güllaç, muhallebi vb.) veya meyve tatlıları tercih edilmelidir.
• Yağı alınmış kırmızı etler, balık, hindi ve tavuk eti gibi beyaz etler tüketilmelidir.
• Şarküteri ürünleri (sucuk, sosis, salam, pastırma) tüketilmemelidir.
• Bitkisel yağlar (zeytinyağı, ayçiçek yağı, fındık yağı) kullanılmalıdır.
• Uzun süre aç kalan mideyi yormamak için yemekler yavaş ve iyice çiğnenerek yenilmelidir
• İdrara çıkışı hızlandıran kafeinli içecekler (kahve, çay ve kola) ile yüksek tuz içeren besinlerden uzak durulmalı. Bunun yerine de süt, ayran, sade soda, taze sıkılmış meyve ve sebze suları, ıhlamur, kuşburnu gibi bitki çayları tercih edilmelidir.
• Kızartılmış ve yağlı besinler yerine ızgara, fırın veya tencerede pişmiş yiyecekler yenilmelidir.
• Beslenme düzenindeki değişikliklere bağlı olarak oluşabilecek kabızlığı önlemek için sıvı tüketimine özen gösterilmelidir. Yemeklerde lif oranı yüksek yiyecekler (kuru baklagiller, kepekli tahıllar, sebzeler) ve ara öğünlerde de taze ve kuru meyveler, hoşaf ve kompostolar, ceviz, fındık, badem gibi kuru yemişler tercih edilebilir.
• Sahur öğünü atlanmamalıdır.
• Sahurda süt, yoğurt, peynir, yumurta, tam tahıllı ekmekler gibi yiyeceklerden oluşan hafif bir kahvaltı yapılabilir.
• İftar, hurma veya zeytin ile açılıp, çorba gibi hafif yemeklerle başlanabilir. 15-20 dakika ara verdikten sonra ise az yağlı et yemeği, sebze yemeği ile devam edilebilir. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler yerine bulgur pilavı, tam buğdaylı ekmek veya tam buğdaylı makarna tercih edilebilir.
• İftardan 1 ya da 2 saat sonra kısa mesafeli yürüyüşler yapmak sindirime yardımcı olacaktır.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak'tan Ramazan ayı beslenme önerileri
Oruç tutanların sahur yapmaları sağlıkları için önemli.
“11 ayın sultanı” olarak anılan Ramazan Ayı süresince sağlıklı beslenme, değişen öğün düzenleriyle daha da önem kazanıyor. DoktorTakvimi uzmanlarından Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, Ramazan Ayı'nda dengeli beslenmenin yanı sıra yeterli sıvı tüketiminin önemine dikkat çekerek, oruç tutacak bireyler için sağlıklı öğün önerilerinde bulundu. Sağlıklı beslenme, yaşamın her döneminde olduğu gibi Ramazan Ayı'nda da oldukça önemli. DoktorTakvimi uzmanlarından Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, Ramazan Ayı'nı sağlıklı şekilde geçirmek isteyenler için önemli ipuçları paylaştı.
Oruç tutanların sahur yapmaları sağlıkları için gerekli
Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak: “Sahur ve iftar öğünleri yeterli enerji, protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral içermeli; öğünler ise düzenli, dengeli ve yeterli olmalı. Her öğünde küçük porsiyonlu ve enerji içeriği yoğun olmayan yiyecek ve içecekler tüketilmesini öneriyoruz. Sahur ve iftarda ayrıca yeterli su ve sıvı alımının altını çiziyoruz” dedi. Oruç tutanların sahur yapmalarının sağlığın korunması açısından önemli olduğunu ifade eden Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, sahurda süt, yoğurt, peynir, yumurta gibi proteinden zengin gıdalar ile hafif kahvaltı veya çorba, sebze yemeği gibi hafif yiyecekler tercih edilmesini öneriyor ve ekliyor: “Sahurda aşırı yağlı, tuzlu ve ağır yemeklerle unlu gıdalardan uzak durulması gerekir. Yoğun karbonhidrat içerikli hamur işleri ve şekerli gıdalar kan şekerinde ani yükseliş ve düşüşlere yol açacağından hızlı acıkmaya neden olacaktır. Süt ürünleri, yumurta ve kompleks karbonhidratlar uzun süre tokluk ve kan şekerimizde denge sağlayacaktır.”
Oruç açarken bu tavsiyelere dikkat
Oruç tutarken yeterli düzeyde su ve sağlıklı sıvı alımı sağlanmalıdır uyarısında bulunan Diyetisyen Yeşilırmak, günde ortalama en az 2 ila 2,5 litre (12-14 su bardağı) su içmeye, bununla birlikte Ramazan Ayı'nda ek sıvı ihtiyacını da karşılayacak ayranı, taze sıkılmış meyve ve sebze sularını, maden suyunu sık sık tüketmeye özen gösterilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Bu sayede yeterli sıvı alımının, vücut fonksiyonlarının devamlılığı için önemli olmakla birlikte kabızlığı da önleyeceğini belirtti.
İftarda 1,2 zeytin veya hurma ile oruç açtıktan sonra peynir, domates içeren küçük bir kahvaltı veya çorba gibi hafif yiyeceklerle devam edip 15 ila 20 dakika yemeye ara vermeyi öneren Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu arayı vermek kan şekerinin çok hızlı yükselmesinin önüne geçer, hızlı bir şekilde ana yemek yenilmediği için de beynimize doyma sinyalleri zamanında gidecektir. Yemeği yavaş ve güzel çiğneyerek tüketmek ise hem hazımsızlık hem de kabızlık yaşanmasını engelleyecektir. Az yağlı et yemeği, sebze yemeği, salata, yoğurt ya da ayran ile iftarınıza devam edebilirsiniz. Beyaz ekmek, pirinç gibi kan şekerini hızlı yükselten glisemik indeksi yüksek gıdalar yerine tam buğday ekmeği, bulgur, kepekli makarna, kuru baklagiller (kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunya vb.) gibi glisemik indeksi düşük, bol posalı gıdalar tercih edilmesi uygun olacaktır.”
Yemekler kadar pişirme yöntemleri de önemli
Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak: “Yemekleri pişirme yöntemlerinin de önemli olduğunu unutmamak gerekir. Kızartılmış ve yağlı besinler yerine ızgara, fırın, haşlama, buğulama veya tencerede pişmiş yiyecekler tercih edilmeli, çorbalar kremasız ve yağsız yapılmalıdır. İftarda az yağlı etler tercih edilmesini tavsiye ediyoruz. Sebze yemekleri etli yapılacaksa yağ kullanmadan da pişirilebilir. Kavrulmuş, kızartılmış ve tütsülenmiş yemeklerden uzak durulmasını öneriyoruz” dedi.
İftardan 1 ya da 2 saat sonra meyve ve kefir, ayran, yoğurt, tarçın da ilave edilerek tatlı yerine tercih edilebilir diyen Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, iftardan sonra tatlı yemek isteyenlere haftada 1 ya da 2 gün olmak üzere, aşırı şerbetli ve ağır hamur tatlıları yerine meyve ve sütlü tatlılar (güllaç, muhallebi, sütlaç, puding veya dondurma) tercih etmeyi önerdi.
Ramazan'da kilo kontrolü sağlamak için ipuçları
Diyetisyen Nurgül Yeşilırmak, Ramazan'da kilo kontrolü sağlamak için tüyolar verdi:
• Şeker içeriği yüksek yiyecek ve içecekler ile işlenmiş tahıllardan zengin yiyecekler sınırlandırılmalı. Aşırı şerbetli, yağlı tatlılar yerine; sütlü tatlılar (sütlaç, güllaç, muhallebi vb.) veya meyve tatlıları tercih edilmelidir.
• Yağı alınmış kırmızı etler, balık, hindi ve tavuk eti gibi beyaz etler tüketilmelidir.
• Şarküteri ürünleri (sucuk, sosis, salam, pastırma) tüketilmemelidir.
• Bitkisel yağlar (zeytinyağı, ayçiçek yağı, fındık yağı) kullanılmalıdır.
• Uzun süre aç kalan mideyi yormamak için yemekler yavaş ve iyice çiğnenerek yenilmelidir
• İdrara çıkışı hızlandıran kafeinli içecekler (kahve, çay ve kola) ile yüksek tuz içeren besinlerden uzak durulmalı. Bunun yerine de süt, ayran, sade soda, taze sıkılmış meyve ve sebze suları, ıhlamur, kuşburnu gibi bitki çayları tercih edilmelidir.
• Kızartılmış ve yağlı besinler yerine ızgara, fırın veya tencerede pişmiş yiyecekler yenilmelidir.
• Beslenme düzenindeki değişikliklere bağlı olarak oluşabilecek kabızlığı önlemek için sıvı tüketimine özen gösterilmelidir. Yemeklerde lif oranı yüksek yiyecekler (kuru baklagiller, kepekli tahıllar, sebzeler) ve ara öğünlerde de taze ve kuru meyveler, hoşaf ve kompostolar, ceviz, fındık, badem gibi kuru yemişler tercih edilebilir.
• Sahur öğünü atlanmamalıdır.
• Sahurda süt, yoğurt, peynir, yumurta, tam tahıllı ekmekler gibi yiyeceklerden oluşan hafif bir kahvaltı yapılabilir.
• İftar, hurma veya zeytin ile açılıp, çorba gibi hafif yemeklerle başlanabilir. 15-20 dakika ara verdikten sonra ise az yağlı et yemeği, sebze yemeği ile devam edilebilir. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler yerine bulgur pilavı, tam buğdaylı ekmek veya tam buğdaylı makarna tercih edilebilir.
• İftardan 1 ya da 2 saat sonra kısa mesafeli yürüyüşler yapmak sindirime yardımcı olacaktır.
Haftanın popüler haberleri
Atasun Optik'e En Mutlu İş Yeri ödülü
Atasun Optik üçüncü kez “En Mutlu İş Yeri” seçildi.
DHL Raporu: Yapay zeka ve sosyal medya e-ticareti dönüştürüyor
Yapay zeka ve sosyal medya, Türkiye’de online alışverişi yeniden şekillendiriyor.
İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik ödülleri sahiplerini buldu
Kaleseramik Vakfı (KSV) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nın (İBSG) kazananları açıklandı.
Sosyal medyada en başarılı şirketler Baykar, Aselsan, Tabii
Sosyal medya performansı en yüksek markalar belli oldu.
Ayhan Sincek: Çocukların geleceğine umut Erken BES
Çocukların finansal geleceğine yapılan yatırımın önemi her geçen gün artıyor.
Artemis Halı’dan ekolojik katkı
Artemis Halı’dan 31 milyon liralık yatırımla 61.924 ağaçlık ekolojik katkı.
Almanya'da 1.8 milyonu aşan iş gücü açığı fırsat mı?
Almanya'daki işçi açığı büyük bir fırsat yaratıyor.
Align Technology, yeni bir pazarlama girişimi başlattı
Align Technology, 20 milyon Invisalign gülümsemesinden ilham alan yeni bir pazarlama girişimini başlattı.
Texhibition İstanbul 10 Eylül'de başlıyor
Trendler, inovasyon ve sürdürülebilirlik bu fuarda bir araya geliyor.
BDDK, Aytemiz Yatırım Bankası'na faaliyet izni verdi
BDDK, Aytemiz Yatırım Bankası AŞ'ye faaliyet izni verdi.
BDDK, Halk Katılım Bankası'nIn kurulmasına izin verdi
BDDK, Halk Katılım Bankası AŞ'nin kurulmasına izin verdi.
Stellantis yeni CQO olarak Sebastien Jacquet'i görevlendirdi
Stellantis N.V., yeni Kalite Direktörü (Chief Quality Officer) olarak Sebastien Jacquet'i görevlendirdi.
Güney Kore Devlet Başkanlığına Lee Jae-myung seçildi
Güney Kore'de Lee Jae-myung, Devlet Başkanı seçildi.
10. Yargı Paketi, TBMM'de kabul edildi
10. Yargı Paketi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
Uyuşturucu baronlarına geçit yok! Gürbulak'ta tarihi operasyon
Ticaret Bakanlığı gümrük muhafaza ekipleri,Gürbulak Gümrük Kapısı'nda, tek seferde 1 ton 870 kilogram uyuşturucu ele geçirerek tarihi bir operasyona imza attı.
Numan Kurtulmuş, yeniden TBMM Başkanı seçildi
AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulundaki üçüncü tur oylamada, 329 oy alarak yeniden TBMM Başkanı seçildi.
EBRD, Türk hayvancılık sektörünü destekliyor
EBRD, Türk hayvancılık sektöründe yeşil yem üretimine geçişi destekliyor.
Akbank Tüketici İlişkileri Koordinasyonu Bülent Oğuz'a emanet
Akbank, Tüketici İlişkileri Koordinasyonu ile ilgili atamayı KAP aracılığı ile duyurdu.
Türk Devletleri Banka Birlikleri Bişkekte toplandı
Türk Devletleri Banka Birlikleri Konseyinin 5. toplantısı Bişkekte gerçekleştirildi.
Deri ihracatçıları: Kurbanınızın eti kadar, derisine de sahip çıkın
Deri ihracatçılarından vatandaşlara çağrı; Kurbanınızın eti kadar, derisine de sahip çıkın!
Ege'li ihracatçılardan ihracat başarısı
Ege İhracatçı Birlikleri’nden Mayıs'ta 1 Milyar 643 milyon dolarlık ihracat!
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı! Son durum ne?
Mehmet Şimşek, enflasyonun 2021 yılı Kasım ayından sonraki en düşük seviyesine indiğini belirtti.
Elektronik defterlerin oluşturulma ve imzalanma süresi uzatıldı
GİB, elektronik defterlerin (e-defter) oluşturulma ve imzalanma süresi ile e-defter ve berat dosyalarının yüklenme süresinin uzatıldığını bildirdi.
Büyük Menderes'in Hikâyesi 11 Haziran'da Salt Beyoğlu'nda
WWF-Türkiye ve Salt'tan Suya Adanmış Bir Buluşma: Büyük Menderes'in Hikâyesi 11 Haziran'da Salt Beyoğlu'nda
157 yıllık Tophane MTAL mezunlarının duygusal buluşması
Mesleki eğitimde Türkiye’ye rol model olan ve Bursa'nın sanayileşmesine öncülük rolü üstlenen Tophane MTAL mezunları bir araya geldi.
Öngörü: Çağrı merkezi yapay zekâ pazarı, 2032’de 10 milyar doları aşacak
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı.
Sandoz Türkiye'de sürdürülebilirlikle gelen başarı
Sandoz Türkiye, Gebze'de güneş enerjisi ve yağmur suyu toplama projelerini de hayata geçirdi.
Multitek "yaz tatilinde aklınız evinizde kalmasın" diyor
Multitek, Akıllı interkomlarla huzurlu tatiller diliyor.
İzocam'dan sürdürülebilir yeşil felsefesi
İzocam, sürdürülebilirlik vizyonunu üretim yaptığı tüm tesislerine yansıtarak iklim değişikliğiyle mücadelede kapsamlı bir strateji yürütüyor.
TÜBİSAD Başkanlığına yeniden Mehmet Ali Tombalak seçildi
TÜBİSAD'ın yönetim kurulu başkanı yeniden Mehmet Ali Tombalak oldu.
ÖNSİAD Başkanı Ekrem Kap: İhracatın niceliği kadar niteliği de önemli
Önder Sanayici İşadamları Derneği (ÖNSİAD) Başkanı Ekrem Kap mayıs ayı ihracatının geçen yılın aynı dönemine göre artışından memnun olduklarını belirtti.
Enflasyon, yıllık yüzde 35,41
Enflasyon, mayısta aylık bazda yüzde 1,53 olurken yıllık bazda yüzde 35,41'e geriledi.
Katil İsrail, Gazze'deki çocukları ağlatıyor
İsrail'in Gazze'de yardım almak isteyen Filistinlilere yönelik saldırısında 27 kişi hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi.
İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi ödüle layık görüldü
İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, İstanbul Zorlu PSM’de düzenlenen DAC SPACE’25’te “Mekanlar Seçkisi” kategorisinde ödüle layık görüldü.
Prof. Dr. Özgül Keleş: Batarya teknolojileri için kolektif akıl şart
Prof. Dr. Özgül Keleş, Otomotiv Distribütörleri Mobilite Derneği ODMD sayfasına verdiği demeçte batarya teknolojisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bakan Şimşek'ten dış ticaret analizi
Bakan Şimşek, Mayıs ayındaki ihracat ve ithalat verilerini paylaştı.
İngiltere’den 12 yeni saldırı denizaltısı ve 6 mühimmat fabrikası
Başbakan Starmer, ülkenin savunma kabiliyetlerini artırmak için 62 maddelik stratejik plana onay verdi.
Katılımevim Mayıs'ta 13,5 milyar liralık sözleşme imzaladı
Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş., 2025 yılı Mayıs ayında toplam 13.534.356.431 TL tutarında yeni konut ve araç finansman sözleşmesi imzaladığını açıkladı.
Kerim Lokman Kuriş'in yeni adresi Fiba Yatırım
Fibabank, şirkette Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Kerim Lokman Kuriş'in görevinden ayrıldığını duyurdu.