TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mısır'a doğaltaş sektörel ticaret heyet gezisi 4 Aralık'ta

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile 4-7 Aralık tarihleri arasında Mısır'a Sektörel Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2023 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
Mısır'a doğaltaş sektörel ticaret heyet gezisi 4 Aralık'ta

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Ege Maden İhracatçıları Birliği, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği organizasyonu ile 4-7 Aralık tarihleri arasında Mısır'a doğaltaş sektöründe faaliyet gösteren üyeler için Sektörel Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada;

"İstanbul Maden İhracatçıları Birliği tarafından üye firmalarımızın uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırmak amacıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile 5973 sayılı İhracat Destekleri Hakkında Karar çerçevesinde, doğal taş sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın katılımı ile 18-21 Haziran 2023 tarihleri arasında Mısır’ın Kahire şehrine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan sektörel ticaret heyetinin tarihi 4-7 Aralık 2023 olarak değiştirilmiştir. 

Söz konusu ticaret heyeti için, T.C. Ticaret Bakanlığı onayı alınması halinde, Birliğimiz tarafından katılımcı firma temsilcileri için destek tutarı oranında prefinansman sağlanacak olup katılım bedeli 1 kişi için 2.400 USD, aynı firmadan 2 kişi için 3.050 USD’dir.

Mısır Doğal Taş Sektörel Ticaret Heyeti için firma kontenjanımız sınırlı olup, katılım bedelleri ekli tabloda sunulmaktadır. Heyete katılmak isteyen firmalarımızın https://tinyurl.com/misir2023 linkinde yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra katılım bedelini aşağıda yer alan banka hesabına yatırmaları ve ödeme dekontuyla beraber ek kısmında talep edilen belgeleri eksiksiz hazırlayarak en geç 11 Ağustos 2023 Cuma günü saat 17:30’a kadar e-posta yoluyla emrah.ozturk@immib.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir." ifadeleri yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.