TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Texhibition İstanbul beşinci kez kapılarını açıyor

Texhibition İstanbul Fuarı 6-7-8 Mart 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
Texhibition İstanbul beşinci kez kapılarını açıyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM, İTHİB, İstanbul Ticaret Odası, Kosgeb işbirliğiyle düzenlenen Texhibition İstanbul Fuarı 6 Mart'ta başlıyor.

Türkiye’nin tasarım ve üretim gücüne değer katan Texhibition İstanbul, beşinci kez daha büyük bir alanda daha fazla ürün grubu ve katılımcıyla tekstil sektörünü bir araya getiriyor. Mart ayında düzenlenecek Texhibition İstanbul’a sektörün marka bilinirliği yüksek iplik ve denim firmalarının da eklenmesi ile fuar segmentasyonunda çeşitlilik artarken, yerleşim planı da yeniden yapılandırılıyor. Texhibition’da yer alacak firmalar ve ürünleri fuar kriterleri çerçevesinde değerlendiriliyor ve ürün grubu ve salon dağılımları Mart ayındaki fuarda yeniden şekillendiriliyor.

Tekstil endüstrisinin radarına aldığı Texhibition İstanbul Fuarı, 6-8 Mart tarihlerinde beşinci kez kapılarını açmaya hazırlanırken yoğun talepleri karşılamak adına salon sayısını artırdı. Eklenen iki yeni hol ve yeni katılımcılar ile fuar daha da büyüdü. Son trendlere uygun renk ve dokulardaki organik, sürdürülebilir, yeniden kazanılmış ekolojik kumaşlardan, iplik ve denim özel bölümüne ve tekstil ürünlerini tamamlayan trend aksesuarlara kadar tekstil sektörünün tüm bileşenleri bir araya geliyor. Tekstil sektörünün buluşma noktası hâline gelen fuarda; dokumadan örmeye, denim kumaştan suni deri ve tekstil aksesuarlarına kadar birçok ürün grubu tek çatı altında toplanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.