TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilet Dükkanı’nın yeni CEO’su Ercan Uzman oldu

Geçmişte THY, Atlasglobal Havayolu ve Biletbank gibi kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yapan Ercan Uzman, Bilet Dükkanı CEO’su olarak yeni görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2023 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
Bilet Dükkanı’nın yeni CEO’su Ercan Uzman oldu

Turizm sektöründe 30 yıllık deneyimi ve teknolojiye olan hakimiyetiyle dikkat çeken Bilet Dükkanı, ekibine güçlü bir ismi daha ekledi. Geçmişte Türk Hava Yolları, Atlasglobal Havayolu ve Biletbank gibi kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yapan Ercan Uzman, Bilet Dükkanı CEO’su olarak yeni görevine başladı.

Uludağ Üniversitesi IIBF İşletme Bölümü mezunu Ercan Uzman, üniversite yıllarında çalışmaya başladığı ve 18 yıl görev yaptığı Türk Hava Yolları’nda satış ve muhasebe departmanlarında çalıştı ve son 10 yılında Hong Kong, Tayvan ve Filipinlerden sorumlu Ticari Müdür ile Endonezya Genel Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2014 yılında Türkiye’ye dönerek 2016 yılına kadar Atlasglobal Havayolu şirketinin Pazarlama & Satış Başkanlığı görevini yürüttü ve 2022 yılının sonuna kadar Biletbank seyahat acentesinin Genel Müdür yardımcılığını yaptı. Ercan Uzman 2023 Ağustos ayına kadar Corendon havayolu şirketinin Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Başkanlığını üstlendi. Sektördeki geniş tecrübesi ile Ercan Uzman yeni dönemde Bilet Dükkanı markasının CEO’su olarak görev alacak.

Marketing Türkiye

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.