TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜSFED Başkanlığına Aziz Baş seçildi

Yeni Yönetim Kurulunun belirlendiği Genel Kurul’da TÜSFED’in yeni Başkanı aynı zamanda İSTAB Başkanı da olan Aziz Baş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dijitalhaber.com.tr
TÜSFED Başkanlığına Aziz Baş seçildi

Tüm Servis Taşımacıları Federasyonu (TÜSFED) Genel Kurulu TÜSFED Merkezinde yapıldı. Yeni Yönetim Kurulunun belirlendiği Genel Kurul’da TÜSFED’in yeni Başkanı aynı zamanda İSTAB Başkanı da olan Aziz Baş oldu.

TÜSFED’e üye derneklerin temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen Genel Kurul’a; TÜSFED Onursal Başkanı Dr. Hakan Orduhan, TÜSFED Başkanı Turgay Gül, İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) Başkanı Aziz Baş, Başkan Yardımcıları Ahmet Akgenç, Metin Uludağ, Genel Sekreter Esat Yıldırım, Sayman Köksal Yüzbaşıoğulları, Yönetim Kurulu üyeleri Deniz Karslıoğlu, Emre Ak, Ufuk Aydoğan, TÜSFED üyesi Rakibe Cangöz, Ankara Toplu Taşımacılar Derneği (ANTAD) Başkanı Cemal Baltacı, Yönetim Kurulu üyeleri Mevlütali Haşimoğlu, Hakkı Yumuş, Gebze Toplu Taşımacılar Birliği (GETAB) Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları, Yönetim Kurulu üyeleri Cevat Seyran, Sezai Gürses, İzmir Toplu Taşımacılık ve Servis Hizmetleri Derneği (İZTAD) Başkan Yardımcısı Cenk Yıldırım, Genel Sekreteri Kenan Gülay, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Gül ,Özer Bür, Erkan Özseçkin, Cenk Yıldırım, Yücel Şengün katıldı.

Seçim sonrası konuşmasında Başkan Aziz Baş, TÜSFED’in Kurucu ve Onursal Başkanı Dr. Hakan Orduhan ile Başkanlık görevini devraldığı Turgay Gül ve Genel Kurula katılan ve mazeret bildirerek katılamayan tüm üyelere teşekkür ederek, ‘Yeni dönemde tüm üyelerin katkılarıyla federasyonun daha da güçleneceğine olan inancını dile getirdi. Öncelikli hedeflerinin 81 ildeki tüm servis taşımacılarını federasyon çatısı altında birleştirmek olduğunu, bu sayede sektörün sorunlarının ve taleplerinin daha güçlü bir şekilde dile getirilebileceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.